PST – devetič…

Ljubljana, 6.10.2011

Pobuda bila je dana in seveda z nič kaj dosti obotavljanja sva se na PST podala. Je bilo potrebno izkoristiti še zadnji “poletni” dan. 😀Sam sem štartal od doma, potem pa hop na Golovec in naprej po PST do Viča, kjer me je že čakal Marjan (Sukar). Kamelca se je do Viča že dodobra izsušila in obisk pokopališča, kjer dotočim vodo je bil neizbežen :D.

V glavnem uživava v poznem popoldnevu. Lepo je tudi videti toliko ljudi, ki teka gor in dol vendar pa se bojim, da bo po Ljubljanskem maratonu slika popolnoma drugačna. Vmes sva srečala tudi kar nekaj TF-jevcev.

Na Šmartinski cesti je bil pogled na rdečo žareče zahajajoče sonce še posebej fantastičen. Slika pa žal ne odraža dejanskega stanja…hehehehe… 😀

Ko se bližava Fužinskem gradu pa se začno oglašati moje noge. Vseeno se odločim, da nadaljujem ponovno čez Golovec in vse do Viča. Ponovni vzpon na Golovec, tokrat že v temi, pa je bil kot bi šel na Triglav…hehehehe… 😀 Sledilo je še 8 ravninskih kilometrov, ki so bili tokrat nekoliko daljši.

Vsega skupaj se je nabralo cca. 49 km in nekaj malega višinskih metrov. 😀 Na koncu pa na zaslužen radlerček. V glavnem super popotovanje okoli Ljubljanje. Hvala Sukar! 😀


3 Responses to “PST – devetič…”

Leave a Reply