PST – sedmič…

Ljubljana, 17.9.2011

Naj bo kratko in jedernato. Prišli, videli, odtekli in se super imeli. 😀  Štartali tik pred sončnim vzhodom in tako doživeli prelepo jutro na PST-ju. Ne, da nisem vedel, vendar resnično “brez jela ni dela”.  Hehehehehe… Saj je bil proti koncu kroga že pošteno prazen “tank”. Ja zgolj na eno tabletko “dextro-ta” in vodo se daleč ne …. Ne, se tudi daleč pride. Okoli Ljubljane. Hehehehehe…

Na koncu pa še zaslužena jutranja kavica. Hvala Roman! 😀

Skupaj se je nabralo 32,7 km, ki smo jih zmogli v 2:36 :D.


2 Responses to “PST – sedmič…”

 • AVI AVI Says:

  Zdravo Tadej!

  Iz lastnih izkušenj, bi ti najbolj priporočal XT Wings, sam z njimi tečem skoraj vse. Z njimi sem naredil tudi projekt iz Ljubljane na Triglav, itd.

  Drugače pa so še tudi Crossmax-i, tisti ki naj bi bili namenjeni takšnim kombiniranim terenom, vendar pa jih sam še nisem uporabljal tako, da tukaj lastnih izkušenj nimam.

  Salomon imam dostikrat na prireditvah test superg, kjer lahko tudi dejansko probaš superge in z njimi tudi malo potečeš.

  Upam, da ti bo v pomoč in veselo tekanje ti želim.

 • Tadej Says:

  Kratko vprašanje. Kot dobrega poznavalca in še boljšega uporabnika Salomon obutve vas prosim za nasvet. Kateri model je po vašem mnenju najprimernejši za tako podlago kot je PST.

  Hvala za odgovor in super ste. Tadej

Leave a Reply