Ultra-Trail du Mont-Blanc® (UTMB) – “v živo”

Chamonix, 3o.8.2o13

Jutro je za nami, nekateri so že kar nekaj ur na progi CCC, med njimi seveda tudi Sukar. 🙂 V center Chamonix-a se počasi, a dobesedno zgrinjajo množice tekačev. Energijo pa bi lahko rezal z nožem…hehehehe.

Več ali manj je vse pripravljeno in komaj že čakam da se odisejada prične…juhuhuhu 😀 Letos sicer res ni sreče z internetom, ampak vseeno bo mogoce spremljati zadevico “v živo”. če pa bo uspelo kaj dodati še na blogu pa bomo videli… 😉

…pa srečno Kekec. 😀

~~~

15:40

Ready to go… 😀

Pred startom~~~

17:45

Evo, start je uspel. AVI v prvi vrsti startal z nasmehom. Sedaj pa samo lahe noge in gasa. Vreme je fantastično, sonce in modro nebo. To bodo razgledi. 🙂 Samo gas in srečno!

Kepica 🙂

~~~

10:30

Tukaj še vedno super vreme, sonček in toplo. AVI-ja se sedaj sedaj pričakuje na naslednji točki- Chamex-Lac… kar tako naprej, samo lahke noge in gas do cilja!

Kepica 🙂

~~~

16:00

AVI se prebija čez zadnji vzpon…mi ga že čakamo na cilju in ga pričakujemo da pride še pred temo… 🙂

Kepica 🙂

~~~

Srečno v cilju…to je bila dogodivščina. Dolga, težka ampak vredna vsake pretečene kaplje znoja…hehehe… Lepo je bilo, še posebno ob takem sprejemu v cilju, ko te pričaka žena, da ji padeš v objem… 😀 😀 Uf, neverjetno…še sedaj ne morem verjeti kaj se je zgodilo…hehehehe 😀 😀

Sedaj pa malo regeneracije potem pa sledi še malo bolj obširno poročilce… 😀

AVI


14 Responses to “Ultra-Trail du Mont-Blanc® (UTMB) – “v živo””

Leave a Reply