Škofjeloški treking 2011

Škofja Loka, 19.3.2011

…ali morda bolje treking izgubljanja 😀 Prva letošnja tekma v sklopu Slovenske treking lige je tako za nami in seveda ponovno pravo pustolovsko doživetje, ki pa je zame minilo v pravem pomenu te besede.

Seveda najprej prijava potem standardna jutranja kavica, kjer s “komaradi” še kakšno rečemo potem pa še do avta po opremo in že smo pred štartnim balonom. Še nekaj zadnjih napotkov in štart. 😀

Je kdo rekel 3, 2, 1…štart… 😀

O tem, kam vse smo šli ali kam vse sem šel…OK…kam vse sem zašel 😀 ne bom veliko pisal saj slika pove več kot tisoč besed. V glavnem je šlo do kontrolne točke 5 (Polhovec) skupaj z vodilno skupinico super, kaj super, odlično :D.  V času, ko sem se ukvarjal s preforatorjem na Polhovcu, pa so se vodilni ugreznili v zemljo…tako s Tomažem Igličem ostaneva sama in samo trenutek nezbranosti naju je pripeljal…NE!…naju je odpeljal v neznano….hehehehe… In to na mojem takorekoč domačem terenu…joj, joj, joj…kaj vse se živemu človeku zgodi…ja, tudi na dvorišču se človek lahko zgubi…hehehehehe…

Pasja raven (Foto: Žine)

Seveda z izgubljanjem še ni bilo konca. Ne vem sicer kaj je bilo v zraku ali je bila to polna luna ali kaj, vendar tokrat z orientacijo žal ni bilo sreče…v glavnem bolj kot mi je bil poznan teren, bolj so se stvari…NE!…bolj sem si stvari zakompliciral…hehehehehe…. Ker pa so trekingi luštna stvar in v strahu, da ga ne bi bilo prehitro konec :D, sem si tako za “grand finale” privoščil še en izlet v sosednjo dolinico in seveda nato še dodaten  vzpon nazaj na cilj.

Kam vse je tokrat zašla AVI-jeva noga 😀 (klikni za sliko za povečavo)

Na cilju pa je še kako teknil odličen krompirjev golaž s polento in radler ob veselih obrazih in pripovedovanju, kje vse smo ga tokrat “biksali”.

V glavnem odlično doživetje na škofjeloškem in pohvala organizatorjem za zanimivo traso in super organizacijo. Le kaj se nam obeta na Golteh?

Za konec pa še nekaj statistike (klikni na sliko za povečavo):


Leave a Reply