Western States 100 – še 1 dan

South Lake Tahoe – Squaw Vally, 23.6.2011

Predzadnji dan, napetost in pričakovanje je že kar čutiti v zraku, še posebno v Squaw Vally-u, kjer smo se tekači že zbrali. Sicer je bil danes na sporedu “pohod” na najvišji vrh – prelaz, ki ga bomo prečili na tekmi, vendar pa sva se vseeno rajši odločila za raziskovovanje, kje in kako je mogoče do trase priti z avtom. Popoldne pa sva se udeležila “pogovornih dogodkov” in sicer na predstavitvi trase skozi oči spremljevalcev, kasneje pa še predstavitve trase skozi oči tekmovalca.

Danes je bilo vreme veliko bolj prijazno kot prejšnje dni. Nebo brez oblačka in prijetnih 30 stopinj. Kolikor sva uspela zaslediti tudi za vikend pričakujejo nekaj podobnega tako da lahko pričakujemo temperature od cca. 32-35 stopinj. Pa, le ne bo tako hudo…heheheheheh…. :))

Kolikor nama je uspelo raziskati teren oziroma dostope z avtom, se bova verjetno na progi srečala le enkrat in tudi glede pokritosti in dostopnosti do interneta med progo je zelo slaba tako, da bo potrebno malo inprovizacije za vpis kakšnega sporočila na splet.

Drugače pa je narava tudi tukaj res čudovita in že komaj čakam, da se podamo na pot. Še vedno pa vabljeni, k spremljanu rezultatatov TUKAJ. – seveda ko bomo štartali. 😀 😀

P.S. Prebirava vsa vaša sporočila, vendar pa nama ne uspe odgovoriti :)…sori… in res, hvala za vsse vspodbudne besede.


8 Responses to “Western States 100 – še 1 dan”

Leave a Reply