AVI na Western States Endurance Run 100

Squaw Valley – Auburn, 25.-26.6.2011

Pri nas je ura štiri zjutraj in samo še 1 urca nas loči do štarta. Jutranje tehtanje je za nami, pa tudi “uradni” zajtrk sva si ravnokar privoščila. Nekaj časa tako še imava tako, da še malo relaksacije…”you wish”…heheheheh….potem pa akcija….adrenalin->šprica 😀

…nadaljuje pa “crew member” – Andreja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Squaw Valley 25.6.2011

Zdaj je ura 5.50 in “srečneži” so že na progi ter grizejo kolena proti najvišji točki…Vzdušje je enkratno, Avi pa poln adrenalina…pripravljen  in poln pričakovanj, kaj vse ga bo čakalo na 100 milj dolgi poti. Na pot se je podal seveda z širokim nasmehom in žarom v očeh…. na nahrbtniku mu plapola tudi slovenska zastavica.Naslednjo poročilo v Foresthillu na 62 milj, kar bo proti večeru,kjer se srečava…(to je ena zagamana vasica, kjer upam, da bo možen dostop do neta,hehehe). Tam ga čaka tudi zdravniški pregled in če bo vse ok, se poda naprej proti cilju, vendar  malo naprej od Foresthilla se bo pot začela v temi…..

Zdej pa sam gasa in lahke noge Avi!!!!

Tukaj pa še slikca Avija tik pred štartom:

” Crew member ” – Andreja 🙂

———————————————————–

Foresthill, 25.6.2011

Evo, ponovno javljanje. Ura pri nas je 13.55 in jaz sedim v knjiznici, kjer je edino mogoce priti do interneta ( kot sem rekla, zagamana vasica, hehe). Tukaj so ze vsi pripravljeni  in v pricakovanju na prve tekace, postavljeni so sotori in stantki, kjer jih caka zdravniski pregled in razna okrepcila. Vroce sicer je, vendar rahlo pihlja, tako da ni prehudo… Ne vem pa kako je na poti in koliko se “kuhajo” tekaci. Z Avijem nisva v direktni povezavi, tako da vem za njegovo lokacijo le preko organizatojev, mislim pa da je ravnokar na Devils thumb.

Tako… ce bo le mogoce se javim po tem, ko bo v Foresthillu, drugace pa se javljam iz Auburna.

Dajmo Avi!!!! Sam gasa naprej!!!

“Crew memeber” – Andreja:)

——————————————-

Foresthill, 25.6.2011

Evo, spet sem tu. Ura je tukaj 19.15 in Avi se je čekiral ob 18.00. Vse je ok, prestal je pregled in privoščil si je stol za 5 minut. Zgleda v redu, dokaj “svež”…. njegov komentar pa je bil, da je tale stvar zaje.ana… ( malo cenzure)hehe. Osvežil se je tako, da so ga celega polili z vodo, dobil pa je tudi kokakolo in še nekaj okrepčil…pred sabo ima še 38 milj, vendar se bo kmalu po deveti stemnilo…ima lučko, hehe. Če bo nadaljeval tako naprej se vidiva v cilju še v temi, hehe. Jaz se sedaj odpravljam na cilj v Auburn….Tako, več bodo povedale še slikce…

Gremo Avi!!!!

Avi na check pointu Foresthill:

Avi, ko majčkeno “počiva” še vedno z nasmehom:

In ko gre proti naslednji točki -Dardanelles:

Se javim iz  Auburna….

Andreja 🙂

______

YESSSSSSS!!!! We made it!!!! And the dream come true!!!! Pa smo ga, tudi Slovenci imamo Western States Endurance Run “pod streho”….heheheheh….

Žal internetne povezave v Auburnu-v cilju ni zato se javljava malo kasneje. V glavnem uspelo je trenutno pa je itak še preveč vseh občutkov, da bi karkoli napisal…razen to, da je zaje****. Uspelo je pod 24 ur in sicer tam okoli 22:48 tako, da sedaj čakava še na slovesnost, kjer bodo podelili “zaponke”.

Kakšna slikica pa še pride, ampak trenutno nekaj nagaja tako, da ne moreva naložiti nobene slike.

Že sedaj pa poklon vsem, ki ste spremljali, navijali in bili z nama….ampak tudi prava zahvala še pride 😀

Kako bo šlo oz. gre pa lahko spremljate tudi na uradni strani::

in


50 Responses to “AVI na Western States Endurance Run 100”

Leave a Reply